FLURRY was commissioned by EDGE Architecture for their recent renovation of 55 Bishopsgate in central London.

Suspended dramatically in the foyer, the segmented sections of illuminated aluminium curve to create a dynamic whirlpool effect, reflecting the energy and movement of people as they pass underneath. At three metres tall and with no power cables in sight, each segment appears to float high in the space adding to the illusion of an installation in motion. 

55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate
55 Bishopsgate

Project Details
  • Client: EDGE Architecture
  • Date: November 2016
  • Materials: Aluminium, Lacquer
  • Finish: Brushed Brass
  • Dimensions: Ø3000mm x 4000mm
  • Colour Temperature: 2700K
Enquiry

Interested in creating a similar project?

You may be interested in